Точно как да монтираме сглобяем басейн в градината?

inflatable pool

Един от рентабилните и най-забавни варианти да изживеете горещ летен ден е да почивате или дори да прекарвате време в сглобяващ се плувен басейн в задния ни двор. възрастни и деца може да се любуват на забавни моменти и водни забавления.

Свой плувен басейн в двора в момента не е невъзможна или мъчна покупка, както беше преди години. В днешно време в почти всеки двор с достатъчно количество пространство може да се построи сглобяващ се басейн за плуване.

С лесно подготвяне, няколко ключови аксесоари и няколко идеи за приятни дейности, надуваемият басейн за плуване е възможно да се превърне в едно наистина неповторимо събитие за семейството. Тези от вас, които искат да се насладят максимално от надуваемите басейни могат да научат лесна методика за построяване, която могат да следват всеки един път:

Изберете мястото на надуваемия басейн


Да монтирате вашия басейн за плуване, изберете чиста и много далечно пространство от растителност и дървета.

Подготвяне на повърхнината
Плувният басейн е желателно да е поставен на плоска равнина, с възможност за запазване качеството и да притежава равна дълбочинност в басейна. Ще е възможно да трябва да изравните почвата, да премахнете дребните камъни и т.н. Добър избор е да поставите пласт пясък, за да сглобите плувния басейн.

Наредете конструкцията на надуваемия басейн, върху подово покритие
Подредете басейна върху брезент. Изберете правилното положение и разтворете малко преди издуване.

Напомпайте страните на плувния басейн


Напомпайте страните на надуваемия басейн с инфлационна помпа.

Напълване на надуваемия басейн
Ползвайте градинския маркуч и включете чешмата: изчакайте докато се напълни, като това може спокойно да коства няколко часа.

Хубаво е да запълните надуваемия басейн на рано сутрин.
По този начин слънчевите лъчи от слънцето трябва да затоплят температурата на водата, като е типична за втората част на деня. В случай, че водата още е неприятно студена, изсъпете в нея няколко кофи, съдържащи гореща вода за по-бързо покачване на топлината.

Вграждане на принадлежности

Повече информация може да получиш в онлайн магазина на фирмата

Ако в басейния комплект е на лице филтър, бихте могли да монтирате успоредно запълването на басейна и инфузията. След това да добавите всички допълнителни компоненти към плувния басейн: стъпалата за достъпност, чадър и шезлонзи около му и т.н.

След като сглобяемият басейн е готов, е нужно само да сложите банския костюм и да се обречете на забавлението от гмуркането в собствения ви дом!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *