В цялата планета непрестанно се създават и ползват страшно много бройки и различен вид гуми

Posted

old tyres

По принцип дистрибуторите са задължени да осигуряват пространство, в територията на сменянето и продажба на гуми, където гражданите да могат лесно да върнат своите ИУГ и в продължение да са давани за оползотворяване и/или преработване.

За да се облекчат вносителите и производителите при изплащане на таксата за гуми, Гумирек ЕАД предоставя на своите клиенти, адекватна с-ма по събиране, транспортиране, оползотворяване и/или рециклиране на автомобилни гуми.

Еко такси за рециклиране на автомобилни гуми се налагат заради, необходимостта от създаване на системи относно колекциониране, преместване, използване или/и обработване, за да се спрат разрухата над околната среда.

Нерядко автомобилните гуми са струпвани на адски големи купи или непосредствено захвърлени в природата. В продължителен нуждата на напревени системи по транспортиране, събиране, използване или/и преработване на гуми, води след себе си до несигурност за екологичното равновесие.

Защо се налага рециклиране на автомобилни гуми ?

В кратък срок това може да доведе до възникване на неконтролируеми пожари.

Дружеството Гумирек ЕАД осъзнава сериозността на затруднението, обвързан с наложителното по закон обработване на автомобилни гуми.

Съдействието ни решава въпроса с излезлите от употреба гуми от събирането им до еко използване и/или преработване.

Имаме реалната възможност да свалим от товара на належащото плащане на продуктова такса за автомобилни гуми, тъй като можем да ги оползотворим с най-ниски разходи.

Работим за това гумите да не бъдат изхвърлени сред природата, да не замърсяват и да не пораждат рискови ситуации.

Посетете сайта ни и научете още за продуктова такса за гуми

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *